0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD600+ MERKEN

ROUTEBESCHRIJVING

Terug naar Zelf afhalen

UW ROUTE PLANNEN MET GOOGLE MAPS

U kunt heel simpel uw route plannen met behulp van Google Maps . We hebben de bestemming alvast voor u ingevuld.

ONS ADRES VOOR UW NAVIGATIESYSTEEM

Duistereweg 17
8431 VV OOSTERWOLDE

VANUIT RICHTING DRACHTEN OF EMMEN (N381)

Neem op de N381 de afslag Oosterwolde Noord. Rij op de Nanningaweg door totdat u met de weg mee rechtsaf gaat. Daarna gaat u direct weer rechtsaf. U rijdt nu op de Duistereweg. Rij door tot aan het blauwe 'einde bebouwde kom' bord van Oosterwolde. Wij zitten in het pand aan uw linkerhand.

VANUIT RICHTING WOLVEGA (N351)

Op het kruispunt van de N351 en de N381, vlak voor Oosterwolde, gaat u linksaf de N381 op, richting Drachten. Neem de volgende afslag (Oosterwolde Noord). Rij op de Nanningaweg door totdat u met de weg mee rechtsaf gaat. Daarna gaat u direct weer rechtsaf. U rijdt nu op de Duistereweg. Rij door tot aan het blauwe 'einde bebouwde kom' bord van Oosterwolde. Wij zitten in het pand aan uw linkerhand.

VANUIT RICHTING LEEK/ZEVENHUIZEN (N979)

Neem geen van de afslagen, maar rij over de N979 door totdat u bij een rotonde komt. Ga op de rotonde rechtsaf en volg de weg totdat u bij de brug in centrum van Oosterwolde komt. Ga linksaf de brug over en daarna meteen weer rechtsaf, met de vaart aan uw rechterhand. Neem de vierde afslag links en ga daarna meteen rechtsaf. U rijdt nu op de Duistereweg. Rij door tot aan het blauwe 'einde bebouwde kom' bord van Oosterwolde. Wij zitten in het pand aan uw linkerhand.

NOG EVEN EEN KAARTJE

Terug naar Onze klantenservice