Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

ADRESGEGEVENS WIJZIGEN

Terug naar Uw account

Bent u onlangs verhuist of wilt u een adres toevoegen aan uw account? Wijzigingen aan uw adresgegevens kunt zelf eenvoudig doen in uw account, als u eenmaal bent ingelogd. Uiteraard passen wij uw gegevens ook graag voor u aan. Neemt u dan gewoon even contact met ons op.

Om uw gegevens zelf te wijzigen logt u in en gaat u naar uw account. Op uw accountpagina vindt u (onderaan de pagina) het kopje 'Uw adressenboek':

Hier kunt u uw adressen beheren op de volgende manieren:

A: EEN ADRES VERWIJDEREN

Klik op het rode kruisje achter een adresregel om een adres te verwijderen. Het volgende venster verschijnt met de vraag of u zeker dat weet u het adres wilt verwijderen:

Klik op Ja om uw adres definitief te verwijderen. Daarna verschijnt er een nieuwe melding:

Klik op OK om deze melding te verbergen. Uw adres is nu verwijderd.

B: EEN ADRES WIJZIGEN

Klik op een adresregel om een adres te wijzigen. Er verschijnt een nieuw venster met daarin de gegevens van het aangeklikte adres:

Gebruik de invoervelden in dit venster om uw adresgegevens te wijzigen en klik op de knop Wijzigen wanneer uw klaar bent. De volgende melding verschijnt:

Klik op OK om de melding te verbergen. Uw adresgegevens zijn nu bijgewerkt.

C: EEN ADRES TOEVOEGEN

Klik op de knop Adres toevoegen onder het kopje 'Uw adressenboek'. Er verschijnt nu een nieuw venster met lege invoervelden:

Gebruik deze invoervelden om uw nieuwe adres in te vullen. Klik op Toevoegen wanneer u alles hebt ingevuld. Er verschijnt dan een nieuwe melding:

Klik op OK om deze melding te sluiten. Uw nieuwe adres is nu aangemaakt en wordt weergegeven in de lijst.

Terug naar Onze klantenservice