0516-850966
VOOR 18:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

ADRESGEGEVENS WIJZIGEN

Terug naar Uw account

Bent u onlangs verhuist of wilt u een adres toevoegen aan uw account? Wijzigingen aan uw adresgegevens kunt zelf eenvoudig doen in uw account, als u eenmaal bent ingelogd. Uiteraard passen wij uw gegevens ook graag voor u aan. Neemt u dan gewoon even contact met ons op.

Om uw gegevens zelf te wijzigen logt u in en gaat u naar uw account. Op uw accountpagina vindt u (onderaan de pagina) het kopje 'Uw adressenboek':

Hier kunt u uw adressen beheren op de volgende manieren:

A: EEN ADRES VERWIJDEREN

Klik op het rode kruisje achter een adresregel om een adres te verwijderen. Het volgende venster verschijnt met de vraag of u zeker dat weet u het adres wilt verwijderen:

Klik op Ja om uw adres definitief te verwijderen. Daarna verschijnt er een nieuwe melding:

Klik op OK om deze melding te verbergen. Uw adres is nu verwijderd.

B: EEN ADRES WIJZIGEN

Klik op een adresregel om een adres te wijzigen. Er verschijnt een nieuw venster met daarin de gegevens van het aangeklikte adres:

Gebruik de invoervelden in dit venster om uw adresgegevens te wijzigen en klik op de knop Wijzigen wanneer uw klaar bent. De volgende melding verschijnt:

Klik op OK om de melding te verbergen. Uw adresgegevens zijn nu bijgewerkt.

C: EEN ADRES TOEVOEGEN

Klik op de knop Adres toevoegen onder het kopje 'Uw adressenboek'. Er verschijnt nu een nieuw venster met lege invoervelden:

Gebruik deze invoervelden om uw nieuwe adres in te vullen. Klik op Toevoegen wanneer u alles hebt ingevuld. Er verschijnt dan een nieuwe melding:

Klik op OK om deze melding te sluiten. Uw nieuwe adres is nu aangemaakt en wordt weergegeven in de lijst.

Terug naar Onze klantenservice