0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Aceton

3 producten
Aceton

Aceton

Vanaf € 5,00
Op voorraad
>99% - 100% zuiver
De Parel Aceton

De Parel Aceton

€ 26,95
Levertijd 2-3 werkdagen
Oplosmiddel voor harsen, vetten en cellulose acetaat.
De Parel ECO-Line Reinigingsaceton

De Parel ECO-Line Reinigingsaceton

Niet leverbaar
Deze ecologisch verantwoorde aceton vervanger is uitermate geschikt voor het verwijderen van...

WAT IS ACETON?

Aceton is een veelgebruikt oplosmiddel. Alhoewel aceton licht irriterend is, is huidcontact minder erg dan bij vele andere oplosmiddelen. Het oplossende vermogen voor organische stoffen en oplosbaarheid in water, maakt dat aceton wel in staat door de huidbarrière (vet) te dringen. Eventueel op de huid aanwezige stoffen kunnen dan ook, opgelost in aceton, het lichaam binnendringen.

WAARVOOR KUN JE ACETON GEBRUIKEN?

Aceton wordt ook veel gebruik om lijm, verf, harsen en vetten te verwijderen. Tevens kun je aceton gebruiken als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet handig om aceton te gebruiken op plastic, kunstzijde en chloorvezels.

Aceton is een heel krachtig oplosmiddel dat zo goed als alle verven en lijmen oplost. Zo wordt het ingezet om lijmresten en verfvlekken te verwijderen. Maar ook is het een handig middeltje om kauwgum, stickers en boenwas te verwijderen. Helaas zit er ook een klein nadeel aan aceton. Het kan namelijk de ondergrond waarop de vlek zich bevindt aantasten. Let hier goed op als je bijvoorbeeld kleding of schilderwerk wilt schoonmaken.

Wil jij weten of aceton geschikt is voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten hebben een hoge productkennis. Zo vertellen ze je alles over de voor- en nadelen van aceton en kunnen ze je adviseren bij het gebruik van aceton. Naast aceton vind je bij ons ook lijm- en stickerverwijderaar. Op zoek naar andere chemicaliën? Ook dan zit je bij ons goed. Wat dacht je van chloor, ammoniak of waterstofperoxide.

SERVICE VAN WERKEN MET MERKEN

Wil je aceton kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij Werken met Merken. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar aceton van de beste kwaliteit. Weet je niet zeker of aceton het juiste middel is wat je nodig hebt voor jouw klus? Dan kun je altijd om de wijze raad van onze medewerkers vragen. Zij hebben kennis van al onze producten en weten jou te adviseren bij ieder soort vraag. Neem gerust contact met ons op. Wij reageren snel via de mail en zijn makkelijk te bereiken via telefoon.

Aceton koop je bij Werken met Merken makkelijk en snel online. Daarnaast profiteer je bij ons altijd van vele voordelen. Wij bezorgen jouw producten namelijk morgen al, als je ze vandaag voor 22.00 uur bestelt. Dit ook in het weekend. Heb je jouw producten op zondag besteld? Dan heb je ze maandag in huis! Is dat niet snel genoeg? Dan kunnen wij de producten via koerier dezelfde dag nog bezorgen. Daarnaast profiteer je bij Werken met Merken van 30 dagen bedenktijd en gratis verzending van bestellingen boven de € 25,-.