0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Slotontdooier

FILTER OP

Merk

Prijs

3 producten gevonden
Valma Slotontdooier 50 ML
Valma

Valma Slotontdooier 50 Ml

Niet leverbaar
Valma Rubber Stick 38ml
Valma

Valma Rubber Stick 38ml

5,00
Levertijd 2-3 werkdagen
3 producten gevonden

WAAROM EEN SLOTONTDOOIER?

Last van bevroren sloten? Met een slotontdooier zijn dichtgevroren sloten snel weer gangbaar. Daarnaast wordt het slot direct gesmeerd en voorkom je herbevriezing van het slot. Met de Protection Slotontdooier bijvoorbeeld, kun je na enkele seconden de deur weer geopend worden. Handig als je haast hebt! Tip: bewaar de slotontdooier niet in de auto, maar in je tas.

VASTVRIEZEN VAN RUBBERS

Naast sloten kunnen ook rubbers vastvriezen. Denk o.a. aan de rubberdelen van de deuren van je auto. Autodeuren kunnen ‘s winters vastvriezen doordat de deurrubbers uitgedroogd zijn of scheurtjes bevatten. Vervolgens kan er vocht in het rubber blijven staan wat bij strenge vorst kan bevriezen. Door de deurrubbers preventief in te smeren met de Valma Rubber Stick voorkom je vastvriezen van rubbers en kun je ook ‘s winters zonder gedoe de weg op.

ONS ASSORTIMENT SLOTONTDOOIERS

Heb je in de winter vaak last van vastgevroren sloten en/of rubbers? Zorg er dan voor dat je ‘s winters altijd een slotontdooier in je tas hebt zitten. Bij Werken met Merken heb je al voor een paar euro een professionele slotontdooier met bewezen effectieve toepassing. Ontdek ons aanbod!

MEER HULPMIDDELEN VOOR DE WINTER

De winter kent meer ongemakken dan enkel vastgevroren sloten. Denk o.a. aan gladde stoepen en straten en bevroren autoruiten. Daarom biedt Werken met Merken verschillende winterproducten aan die je helpen bij een goede voorbereiding op de winter. Zo verkopen wij o.a. ruitenontdooiers, ijskrabbers, anti-ijsdekken en dooikorrels.

SERVICE VAN WERKEN MET MERKEN

Op zoek naar een slotontdooier? Met een grote selectie aan niche producten van bekende merken uit het vak, vind je bij Werken met Merken vast wat je zoekt!

Hoge nood? Plaats dan vandaag nog je bestelling voor 22.00 uur en ontvang morgen je producten in huis. Dezelfde dag bezorgen is ook mogelijk tegen een meerprijs. Daarnaast profiteer je altijd van gratis bezorging bij een bestelling van tenminste € 25,- en heb je 30 dagen bedenktijd. Vergeet niet onze actieproducten te bekijken voor scherpe aanbiedingen. Goed voorbereiden op de winter doe je met de producten van Werken met Merken!