0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

Siliconenolie

2 producten
Kingston Siliconen Olie

Kingston Siliconen Olie

Vanaf 10,50
Op voorraad
Hoogwaardige siliconen olie voor verschillende werkzaamheden. Zeer gericht te gebruiken en 100%...
Motip Food grade Siliconen

Motip Food grade Siliconen

14,75
Levertijd 2-3 werkdagen
Siliconenolie voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. Uitermate...

Waarvoor kun je siliconenolie gebruiken?


Siliconenolie is geschikt om metaal, rubber, kunststof, leer of hout te smeren. Doordat siliconenolie ‘droog’ is, druipt of druppelt het niet. De siliconen hechten snel aan ieder soort oppervlakte en bieden bescherming voor een langere periode. Daarnaast is het ideaal voor het smeren van constructies waarbij een mengeling van materialen wordt gebruikt. De olie vermindert wrijving en dempt geluid. Piepjes en kraakjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een laagje olie beschermt oppervlaktes van -50 C tot +200 C en heeft dus een breed toepassingsgebied. Zo gebruik je het zowel in huis als in de industrie.

Ons assortiment siliconenolie


In ons assortiment siliconenolie vind je olie van verschillende merken. Zo kun je bij ons terecht voor de siliconenolie van het merk OKS, maar ben je bij ons ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar Kingsong siliconenolie. De siliconenoliën in ons assortiment kennen vele voordelen.

- Voorkomt kleven van overtollige lijm- en pakkingresten
- Heeft antistatische eigenschappen
- Heeft geen invloed op plastics en elastomeren
- Bouwt een extreem dunne filmlaag op

Service van Werken met Merken


Ben jij op zoek naar goede siliconenolie? Dan zit je goed bij Werken met Merken. In ons ruime assortiment, vind je veel verschillende soorten olie, zoals kettingolie, machineolie en smeerolie maar ook de geliefde siliconenolie. Weet je niet zeker welke soort olie je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en adviseren je graag over de juiste soort olie.

Wil je siliconenolie kopen bij Werken met Merken? Dan profiteer je van veel voordelen. Zo profiteer je van gratis verzending bij een bestelling vanaf € 25,- en krijg je bij ons altijd 30 dagen bedenktijd. Heb jij de siliconenolie vandaag voor 22.00 uur besteld? Dan ontvang je deze morgen al in huis! Is dat niet snel genoeg en wil jij de siliconenolie vandaag nog ontvangen? Dan is op dezelfde dag bezorgen met koerier ook mogelijk. De beste siliconenolie koop je bij Werken met Merken.