0516-850966
VANDAAG BESTELD, MAANDAG IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €3514 DAGEN BEDENKTIJD 600+ MERKEN

RUILEN EN TERUGSTUREN

Terug naar Ruilen en retourneren

Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Da's altijd vervelend. Daarom heeft u bij Werken met Merken 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen als u van uw aankoop af wilt zien. En vanzelfsprekend krijgt u het volledige aankoopbedrag vergoed, inclusief de eventuele verzendkosten die u hebt betaald toen u uw bestelling plaatste. De kosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor u.

WANNEER KUNT U UW BESTELLING TERUGSTUREN?

Uw bestelling retourneren is geen enkel probleem. We vragen u wel om uw bestelling compleet en in originele staat en verpakking naar ons terug te sturen, zolang dat redelijkerwijs mogelijk is. U kunt de producten dus gewoon beoordelen zoals u dat in de winkel ook zou doen: Haal ze uit de doos en inspecteer ze van alle kanten. Zorg er wel voor dat er geen gebruikssporen op komen en dat u niets van de producten verbruikt. Anders kunnen wij ze niet meer verkopen.

WAT MOET U DOEN?

Download ons retourformulier, print het uit en vul het in. Stop het ingevulde formulier in de doos samen met de spullen die u wilt retourneren en stuur de doos naar dit adres:

Werken met Merken
Waardeel 2
8431 ND OOSTERWOLDE

Zodra wij uw spullen retour hebben ontvangen storten wij direct het volledige aankoopbedrag terug. Vergeet u niet om uw rekeningnummer in te vullen?

Terug naar Onze klantenservice