Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

RUILEN EN TERUGSTUREN

Terug naar Ruilen en retourneren

Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Da's altijd vervelend. Daarom heeft u bij Werken met Merken 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen als u van uw aankoop af wilt zien. En vanzelfsprekend krijgt u het volledige aankoopbedrag vergoed, inclusief de eventuele verzendkosten die u hebt betaald toen u uw bestelling plaatste. De kosten voor het terugsturen van de artikelen zijn voor u.

WANNEER KUNT U UW BESTELLING TERUGSTUREN?

Uw bestelling retourneren is geen enkel probleem. We vragen u wel om uw bestelling compleet en in originele staat en verpakking naar ons terug te sturen, zolang dat redelijkerwijs mogelijk is. U kunt de producten dus gewoon beoordelen zoals u dat in de winkel ook zou doen: Haal ze uit de doos en inspecteer ze van alle kanten. Zorg er wel voor dat er geen gebruikssporen op komen en dat u niets van de producten verbruikt. Anders kunnen wij ze niet meer verkopen.

WAT MOET U DOEN?

Download ons retourformulier, print het uit en vul het in. Stop het ingevulde formulier in de doos samen met de spullen die u wilt retourneren en stuur de doos naar dit adres:

Werken met Merken
Duistereweg 17
8431 VV OOSTERWOLDE

Zodra wij uw spullen retour hebben ontvangen storten wij direct het volledige aankoopbedrag terug. Vergeet u niet om uw rekeningnummer in te vullen?

KAN DIT NIET ANDERS?

Jazeker wel. In plaats van dit formulier te gebruiken kunt u ons ook gewoon even een mailtje sturen (info@werkenmetmerken.nl) of bellen (0516-850966). Zorgen wij er ook voor dat het geregeld wordt. Wat u het liefst heeft.

Terug naar Onze klantenservice