0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

PIONEER DEX-P99RS

OMSCHRIJVING

De componenten van onze Reference Series staan bekend als de beste, meest hoogwaardige entertainmentsystemen voor de auto die bestaan. Dat komt omdat het nog steeds het geliefkoosde systeem blijft voor wie op zoek is naar geluidscircuits van topkwaliteit.
De DEX-P99RS biedt u het allerbeste pure, natuurlijke geluid. Het systeem is uitgerust met een ge├»ntegreerde 4-kanaals DSP met automatische tijdalini├źring en automatische equalizer en zorgt zo voor onovertroffen kwaliteit.

Aan de binnenkant worden 16-bit digitale CD-gegevens rechtstreeks overgedragen via 4 x 24-bit D/A-omzetters, met een minimale vervorming en zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke geluidsexpressie. Het is de eerste Pioneer-headunit met zo'n krachtige hoofdklok om jitter te voorkomen.

Klaar voor uw iPod, iPhone en USB-stick, zodat u naar hartenlust uw muziekcollectie kunt beluisteren in onberispelijke kwaliteit - waar die ook is opgeslagen. De Sound Retriever zal automatisch de kwaliteit van de gecomprimeerde audio 'upscalen' zodat die nauw aansluit bij de originele bron. Audiofielen zullen de hoge kwaliteit van de onderdelen, de uiterst nauwkeurige mechanismen en de hoogwaardige constructie zeker op prijs stellen.

EIGENSCHAPPEN

  • Werkt met iPod / iPhone
  • AUX-ingang
  • Pioneer Referentiereeks (PRS)
  • USB-ingang
  • Schermverlichting

TOEPASSING

Component Reference Series CD-tuner.