0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1530 DAGEN BEDENKTIJD

LASERLINER VOCHTMETER DAMPFINDER COMPACT

Laserliner vochtmeter dampfinder compact

OMSCHRIJVING

Veelzijdig meettoestel: naast de vochtregistratie bij zachte bouwmaterialen zoals gips of pleisterwerk is dit apparaat bijzonder geschikt voor snelle controle in de houtverwerking. Controle van de droging van brandhout voor de vermindering van schadelijke stoffen en energieverlies. Eenvoudig gebruik: druk de elektrode uiteinden in het materiaal en lees de meetwaarde direct af van het LC-display. Eenvoudige toetsbediening. Stabiele, ergonomische behuizing: het apparaat kan door het hele handoppervlak worden omsloten waardoor de meetpunten veilig in het te meten product kunnen worden gestoken.

SPECIFICATIES

Meters Vochtmeters

EIGENSCHAPPEN

LC-display met balkendiagram: de meetwaarden kunnen snel van de grote en overzichtelijke duale schaal worden afgelezen (hout- en bouwvocht).

2 houtgroepen met 102 houtsoorten.
8 bouwmaterialen: anhydriet-estriek, beton, cementstrik, elastic - estrik, gipspleister, kalkzandsteen
 
Zelftestfunctie: dankzij een referentiemeting die met behulp van elektroden in de beschermkap wordt uitgevoerd, kan een uniform en constant meetresultaat worden behaald. 
Afneembare beschermkap, die de meetpunten tijdens het transport tegen schade beschermen. Auto power-off. Battery low-weergave. Werktemperatuur 0 - 40°C. Inclusief batterij (1 x 6LR61 9V) en beschermkap met zelftestfunctie.

ALTERNATIEVEN VOOR LASERLINER VOCHTMETER DAMPFINDER COMPACT

ROLL ROY Roll-Roy Kwastenpot met deksel ROLL ROY Roll-Roy Kwastenpot met deksel
€ 6,50
Levertijd 5-7 werkdagen
  • Kwast niet inbegrepen
ROLL ROY Roll-Roy Kwastenpot Set Professioneel ROLL ROY Roll-Roy Kwastenpot Set Professioneel
€ 11,50
Levertijd 5-7 werkdagen
  • Kwast niet inbegrepen