0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA ELEKTRISCHE VERTICUTEERMACHINE EVC 1000

OMSCHRIJVING

Met de GARDENA Elektrische verticuteermachine EVC 1000 kunt u mos, gazonvilt en onkruid langdurig verwijderen, waardoor lucht, water en voedingsstoffen beter door het gazon worden geabsorbeerd. De scherpe, offset geplaatste messen van speciaal gehard, gegalvaniseerd en roestvrij staal dringen millimeters door in het gazon en verwijderen ongewenst gazonvilt en dood gras uit de grond. U kunt eenvoudig met een handige bedieningshendel instellen hoe diep de messen in de grond doordringen. Dankzij de krachtige PowerPlus-motor kunt u zonder onderbreking werken en krijgt u de verticuteermachine altijd zonder problemen gestart. De grote wielen met speciaal profiel maken het sturen eenvoudig en zorgen voor goede grip op het gazon. De beugel van de verticuteermachine is voor het gemak voorzien van een handige schakelaar. De machine heeft een transportstand, waarbij de messen snel en eenvoudig kunnen worden ingeklapt, zodat de machine gemakkelijk naar de plek van gebruik kan worden gebracht. Praktisch: de beugel van de elektrische verticuteermachine kan eenvoudig uit elkaar worden uitgehaald, zodat u ruimte bespaart bij het opbergen en de verticuteermachine gemakkelijk kunt vervoeren.

EIGENSCHAPPEN

  • Door de krachtige PowerPlus-motor kan de elektrische verticuteermachine zonder problemen worden gestart, voor krachtige prestaties zonder onderbreking, de machine beweegt bijna uit zichzelf en hoeft alleen te worden gestuurd.
  • De slijtagebestendige messen van zeer gehard, gegalvaniseerd roestvrij staal dringen millimeters door in de grond en verwijderen efficiënt en voor langere tijd dood gras, onkruid en mos.
  • De maaier heeft een transportstand, waarbij de messen gemakkelijk en snel omhoog worden geklapt, zodat de maaier zonder problemen over stoepen of tegels kan worden geduwd.
  • De compacte verticuteermachine werkt licht en moeiteloos, en neemt weinig ruimte in, zodat hij probleemloos kan worden vervoerd en opgeborgen.
  • Dankzij een ergonomisch gevormde beugel duwt de verticuteermachine licht.

TOEPASSING

  • Intensieve verzorging voor uw gazon - krachtig en met langdurig effect!

GEBRUIK

Vermogen: 1000 W
Werkbreedte: 30 cm
Gewicht: 10,5 kg
Aanbevolen voor gazons: 600 m2
Opvangzak: Nee
Plaatsbesparende opslag: Ja
Instelling werkdiepte: 3 x 3 mm
Aanbevolen toebehoren: Gardena opvangzak
Materiaal: Messen van speciaal gehard, gegalvaniseerd staal

TIP

Verticuteren is een intensieve behandeling van uw gazon en we raden u aan dat één keer in het voorjaar/najaar te doen.

MAAK UW GARDENA ELEKTRISCHE VERTICUTEERMACHINE EVC 1000 KLUS COMPLEET

Gardena Opvangbak voor gazonbeluchter EVC 100 Gardena Opvangbak voor gazonbeluchter EVC 100
€ 49,95
Levertijd 4-5 werkdagen