0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA COMFORT TELESCOOP TAKKENSCHAAR STARCUT 410 PLUS

OMSCHRIJVING

De Gardena Comfort Telescoop takkenschaar StarCut 410 Plus valt onder de Gardena CashBack Actie. NU TOT 25 EURO CASHBACK!

De nieuwe GARDENA telescopische boom- en takkenschaar StarCut 410 plus is de specialist voor het onderhoud van hoge bomen en struiken. Hij heeft een telescopische aluminium steel die traploos kan worden versteld van 230 tot 410 cm. Dit maakt de GARDENA Telescopische StarCut 410 plus nog flexibeler in gebruik en biedt een bereik van maximaal 6,5 m, inclusief de lengte van de gebruiker. De 12-voudige transmissie zorgt voor krachtig snoeien van takken met een diameter tot 32 mm. De nieuwe verstelbare haak voor het verwijderen van afgesneden takken zorgt voor extra comfort tijdens boomonderhoud. Hiermee kunt u gezaagde takken zonder problemen van de kronen van bomen verwijderen. De GARDENA Telescopische StarCut 410 plus heeft een intern mechanisme voor katroloverbrenging dat voorkomt dat het tijdens het snoeien in takken blijft haken. De extra lichte en slanke snijkop maakt handig en gericht snijden zelfs in de buurt van de kofferbak mogelijk. De snijhoek kan individueel vanaf de grond worden aangepast. De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand bij het zagen en garanderen een eenvoudige reiniging. De trekhuls met de slipstop en een extra T-hendel zorgen voor een aangename en veilige bediening.

SPECIFICATIES

Gardena CashBack-actie Ja

EIGENSCHAPPEN

  • Met behulp van de verstelbare haak voor het verwijderen van afgesneden takken op het handvat, kunnen afgezaagde takken probleemloos van de kronen van bomen worden verwijderd.
  • De stalen transmissie aan de binnenkant is bijzonder robuust en duurzaam. De 12x versnellingsoverbrenging zorgt voor een veel hogere snijkracht.
  • De snijhoek tot 200 ° kan individueel vanaf de grond worden aangepast. Dit vergemakkelijkt het precies snoeien van takken in elke groeirichting.
  • De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand tijdens het zagen en garanderen een schone zaagsnede.

TOEPASSING

De specialist voor het onderhouden van hoge bomen!