0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €1730 DAGEN BEDENKTIJD

GARDENA COMFORT TAKKENSCHAAR STARCUT 160 PLUS

OMSCHRIJVING

De GARDENA boom- en takkenschaar StarCut 160 plus is de specialist voor boomonderhoud. Met een lengte van 160 cm is eenvoudig en veilig zagen van de grond zonder ladder mogelijk. De 12-voudige transmissie zorgt voor krachtig zagen van takken met een diameter tot 32 mm. De nieuwe, verstelbare haak voor het verwijderen van afgezaagde takken biedt extra comfort. Hiermee kunt u gezaagde takken zonder problemen van de kronen van bomen verwijderen. De GARDENA StarCut 160 plus heeft een intern katroltransmissiemechanisme dat voorkomt dat het tijdens het snoien in takken blijft haken. De extra lichte en slanke snijkop maakt handig en gericht snoeien zelfs bij de stam mogelijk. De snijhoek kan individueel vanaf de grond worden aangepast. De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand bij het zagen en garanderen een eenvoudige reiniging. De trekhuls met slipstop en een extra T-hendel zorgen voor een aangename en veilige bediening en nog meer bereik. Dit bereik bedraagt ​​in totaal ca. 3,5 m inclusief de lengte van de gebruiker. De GARDENA StarCut 160 plus is 'Made in Germany'. De 25-jarige garantie garandeert de beste kwaliteit.

SPECIFICATIES

Gardena CashBack-actie Ja

EIGENSCHAPPEN

  • De precisiegeslepen, niet-klevende messen verminderen de weerstand tijdens het zagen en garanderen een schone zaagsnede.
  • De stalen transmissie aan de binnenkant is bijzonder robuust en duurzaam.
  • De 12x versnellingsoverbrenging zorgt voor een veel hogere snijkracht.
  • De snijhoek tot 200 ° kan individueel vanaf de grond worden aangepast.
  • Met behulp van de verstelbare haak voor het verwijderen van afgesneden takken op het handvat, kunnen afgezaagde takken probleemloos van de kronen van bomen worden verwijderd.

TOEPASSING

De specialist voor boomonderhoud!