Door de coronacrisis is het is erg druk bij onze klantenservice en vervoerders. De reactie van onze klantenservice of bezorging van uw bestelling kan langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
0516-850966
VOOR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUISGRATIS BEZORGD VANAF €2514 DAGEN BEDENKTIJD

CEMENT KLEURSTOF DOLFA HK

Kies model:
Niet leverbaar

OMSCHRIJVING

Dolfa cementkleurstof is een toevoegmiddel voor cementgebonden producten. Het kan gemakkelijk worden toegepast bij het op kleur brengen van voegmortels, maar ook bij het kleuren van betonnen dekvloeren, tuinbeelden, schouwen, allerlei sanitair, keukenbladen enzovoorts.

Optimale cement types zijn: Portlandcement, Portlandcement snel, Portlandcomposietcement, Hoogovencement en in mindere mate metselcement.

GEBRUIK

Minimaal 4% tot maximaal 8% van het totale cemengewicht vervangen door kleurstof. Optimale cementt

LET OP

TIP

De belangrijkste uitgangspunten voor de keuze van het voegwerk betreffen de vorm en de kleur van de voeg.

De kleur van de voeg wordt bepaald door de samenstelling van de voegmortel en kan met kleurstoffen verder op kleur worden gebracht. Onze kleurstoffen zijn kleurbehoudend.

Los van de toevoeging van kleurstoffen bepaalt het zand voor een belangrijk deel de kleur van de voeg. De toevoeging van kleurstoffen aan het bindmiddel van de voegmortel mag niet meer bedragen dan 8 % van het cementgewicht.

VEELGESTELDE VRAGEN

IS DE CEMENT KLEURSTOF DOLFA HK OOK IN AFWIJKENDE KLEUREN? EN WAT ZIJN DE HOEVEELHEDEN EN PRIJZEN?

Vraag
Leveren jullie ook de kleuren oranje en hardsteen, okergeel en ultramarijn blauw en wat zijn de hoeveelheden en prijzen?
Antwoord
Wij kunnen al deze kleuren wel leveren, maar minimale afname voor afwijkende kleuren is 25 kg. De prijzen zou ik dan even moeten opvragen, maar eerst zou ik graag willen weten of dit gewicht per kleur teveel voor u zou zijn. Eventueel kunt u ook deze eens bekijken -->... Lees verder